Noveas 1 – Lintjo 1 (10-17) op 07-09-2024

We speelden vandaag onze eerste veldwedstrijd van het nieuwe seizoen thuis tegen Lintjo. Het was mooi weer en we wisten dat het pittig zou worden, maar we hadden er allemaal zin in.

Aanval: Sanne Heinhuis, Esmee Simonis, Harjan Keizer en Yorrin Gritter. Verdediging: Anna Hofstra, Rosalie Keizer, Jorrit Zijlstra en Jorn Hofstra. Wissels Patrick Bakker en Aniek Simonis.

De score werd geopend door Noveas met een schot van Sanne, waarna het even duurde voordat Lintjo antwoordde met de 1-1. Daarna was het na een minuut of vijf andermaal Lintjo wat de korf wist te raken. Vervolgens was het Jorn die de gelijkmaker wist te scoren. Helaas voor Noveas gevolgd door drie punten op rij voor Lintjo. Jorrit wist wat terug te doen, maar Lintjo bracht met nog twee scores de stand op 3-7. Vlak voor de rust wisten Jorrit en Jorn nog te scoren, maar Lintjo bracht met de laatste score van de eerste helft de stand op 5-8.

Na de pauze duurde het ook weer even voor er werd gescoord, waarna Lintjo scoorde gevolgd door een score van Anna. Ook nu was het Lintjo die met drie punten op een rij nog verder uitliep. Hierna was het Jorn die wat terugdeed voor Noveas, gevolgd door een punt voor Lintjo. Dezelfde gebeurde nog tweemaal, Esmee en Jorn scoorden, meteen gevolgd door een score van Lintjo. Uiteindelijk wist Lintjo nog tweemaal te scoren gevolgd door het laatste punt van de wedstrijd van Jorrit wat een eindstand van 10-17 opleverde.

Doelpunten: Jorn Hofstra 4 maal, Jorrit Zijlstra 3 maal, Anna Hofstra, Esmee Simonis en Sanne Heinhuis 1 maal.